Algemene voorwaarden

1. OVEREENKOMST

Indien U bij ons bestelt, gaat U akkoord met de door ons gehanteerde verkoopsvoorwaarden. Voordat U bestelt, dient U kennis te nemen van de verkoopsvoorwaarden die op deze pagina toegankelijk zijn. Als U hierover vragen hebt, kunt U altijd per e-mail contact met ons opnemen: info@hotstof.be

2. BETALING

Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendingskosten.
Je kunt bij Hotstof betalen door:
-het bedrag over te maken op rekeningnummer BELFIUS BE45 0635 2677 3689 op naam van Valerie Verhaeghe te Sint-Kruis (Brugge). BIC GKCCBEBB

2.1 KORTINGEN

Kortingen zijn niet geldig op tijdschriften, patronen, cadeaubonnen en andere aanbiedingen.
Er is slechts 1 kortingscode van toepassing per aankoop.

3. KLACHTEN

Klachten? Laat deze ons zo snel mogelijk weten via email. Wij beantwoorden U zo spoedig mogelijk.

4. PRIVACY

Klantgegevens worden enkel gebruikt ten behoeve van de afhandeling van een bestelling. Klantgegevens worden niet doorgegeven aan derden.

Indien U op de hoogte wenst te blijven van de laatste nieuwtjes, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via het contactformulier.

5. HERROEPINGSRECHT

Niet tevreden, geld terug. Denk er wel aan deze via mail te melden met reden van terugzending en uw gegevens voor terugstorting. Kosten van retourzendingen komt voor rekening van de koper. Onvoldoende gefrankeerde en niet vooraf gemelde retourzendingen worden niet terugbetaald. Het artikel dat je retourneert, is uiteraard ongeschonden en zit nog in de  originele verpakking en dit binnen de 14 dagen.

6. RISICO VAN ZENDING

Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens verzending via de bpost. De producten worden zo verpakt dat beschadigingen bijna onmogelijk zijn.

7. KWALITEIT

De kleuren op de foto’s kunnen lichtjes afwijken. De instellingen en kwaliteit van uw beeldscherm hebben er ook een invloed op.

Hotstof is niet aansprakelijk voor eventuele gebreken aan de aritkelen aangeboden op de site. In dergelijke gevallen richt U zich tot de desbetreffende fabrikant. Gelieve ons dit ook mee te delen, zodat artikelen kunnen gecontroleerd worden.